Oktoberfest_Nykøbing_Sj

Lørdag d. 31. oktober 2020 i Nykøbing Sj.

Ølkrus_Oktoberfest_Nykøbing_Sj

                                                    Praktisk info

 

Når vi den 31. oktober 2020 kl. 15.00 åbner dørene til årets Oktoberfest, er det syvende gang, at Nykøbing IF Støtteforening afholder Oktoberfest i Nykøbing Sj – vi glæder os rigtigt meget.

 

Den første Oktoberfest blev holdt i 2014 i Kongehallen med ca. 250 deltagere. Siden 2015 har vi holdt den i Nordgårdshallen og i Nykøbing IF Støtteforening er vi rigtigt glade for, at det er lykkedes os at skabe en fest, som gæsterne vender tilbage til år efter år - i 2018 og 2019 var vi mere end 600 samlet til efterårets største og bedste fest i Nykøbing Sj. - det håber vi naturligvis, gentager sig i 2020.

 

Der er intet krav om, at du kommer i dirndl eller lederhosen, men som det fremgår af billederne her på vores hjemmeside og vores facebookside kommer mange deltagere i denne beklædning. Det er selvfølgelig med til at give Oktoberfesten stor originalitet.

 

Oktoberfest-menuen leveres i 2020 af Café Solvogn (caféen "på toppen" af Odsherred Golfklub).

 

Der er nonstop dansemusik/dinnermusik fra vi åbner dørene til vi lukker.

I 2019 leveret af diskoteket All Around og orkestret X-lent. Alle tilbagemeldinger fra vores mange trofaste deltagere er, at det var den absolut bedeste oplevelse. Vi er derfor rigtigt glade for, at kunne præsentere begge igen i 2020.

 

Billetpriser fra kr. 295,- pr. person - se mere på Ticketmaster.

 

Billetprisen inkluderer mad og musik. Der kan blandt andet købes fadøl, vin, sodavand, Asti, Mokai, shots og udvalgte drinks.

 

Bordreservation (minimum 8 personer pr. reservation) kan foretages på vores Facebook-sideKlik her.

 

Oktoberfest Nykøbing Sj.

Nordgårdshallen

4500 Nykøbing Sj.